kirjanpitäjä on yrityksesi luottokumppani

Ota yhteyttä

Alan parasta palvelua jo yli 10 vuoden ajan

Tiliecon Oy hoitaa kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpidon, tilinpäätökset, laskutuksen, perinnän, yrityksen perustamiset ja palkanlaskennan sekä veroasioiden hoitopalvelun toiveesi mukaan joko perinteisin tai sähköisin menetelmin toteutettuna. Palvelemme yli 10 vuoden kokemuksella ja laaja-alaisella asiantuntijuudella. Asiakasyrityksiämme on kaikkialla Suomessa. 

 

Meille Tiliecon Oy:llä tärkeintä on huolehtia jokaisen asiakasyrityksemme kirjanpidosta kuin se olisi omamme – täsmällisesti ja ehdottoman luottamuksellisesti. Panostamme yksilölliseen, yrityksesi tarpeet ja sinun toiveesi huomioon ottavaan, asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Taloushallinnon ammattilaiset apunasi

Henkilökuntamme on taloushallinnon kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka tekevät työtään suurella ilolla, jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti perehtyen. Palvelualttius, mutkaton yhteydenpito ja molemminpuolinen luottamus ovat tärkeimpiä tekijöitä jokaisessa asiakkuudessamme. Korkea asiakastyytyväisyys sekä lukuisat pitkäaikaiset ja antoisat asiakassuhteet ovat ylpeydenaiheitamme ja motivoivat meitä jokapäiväisessä työssämme.

 

Ystävällisen asiakaspalvelun lisäksi panostamme sataprosenttisesti myös asiantuntijuuteemme, sillä haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista taloushallinnon palvelua. Pidämme yritykset jatkuvasti ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista ja kehityksestä. Säännöllisellä kouluttautumisella varmistamme, että alan uusimmat säädökset, asetukset, työmenetelmät ja taloushallinnon työkalut ovat aina tiedossamme ja käytössämme. 

Hae meille töihin!

Rekrytoimme osaavaan joukkoomme uusia taloushallinnon asiantuntijoita. Oletko kiinnostunut alan työpaikoista? Voit jättää avoimen hakemuksen oheisella lomakkeella. Käsittelemme hakemukset luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työmahdollisuuksien ilmaantuessa mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.