VEROsuunnittelulla säästöjä yrityksellesi

Ota yhteyttä

Palkanlaskenta ja verosuunnittelu ammattitaidolla

Apua palkanlaskentaan tai veroasioihin? Tiliecon Oy toteuttaa yritystoimintasi oleellisimmat talousasiat ammattitaitoisesti.

Kattava kokemus yksinyrittäjien ja PK-yritysten toiminnan haasteista antaa hyvät eväät toteuttaa myös yrityksesi veroasiat, palkanlaskennan ja kirjanpidon hyvälle mallille.

Palkanmaksu – yksin, kaksin vai koko joukkueella?

Koostuipa yrityksesi yhden miehen osakeyhtiöstä tai useammasta tiimipelaajasta, saat Tiliecon Oy:stä apua palkanlaskentaan. Saat hyvät neuvot ja toteutukset yrityksesi palkkahallinnon toteuttamiseen ja keskityt muuhun liiketoimintaasi täydellä panostuksella.


Myös työntekijöiden työeläkevakuutukset (TyEL-vakuutus), työttömyysvakuutukset, tapaturmavakuutukset ja työterveyshuollon järjestämiseen liittyvät asiat järjestyvät osaavasti.

Veroasiat hallintaan

Yritysverotuksen säännökset ovat jatkuvassa liikkeessä. Ajantasaisten verotussäännösten tuntemus on välttämätöntä hyvän taloudenhallinnan saavuttamiseksi. Tiliecon Oy:stä saat apua yleiseen verosuunnitteluun, ennakkoperintään ja veroilmoituksiin liittyviin asioihin. Huolellinen verosuunnittelu kannattaa ja luotsaa yrityksesi turvalliseen tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.